Polaria – #Feelthesteel

Polaria är ett finskt företag som tillverkar möbler och hjälpmedel för badrum. I över 50 år har vi tillverkat badrumsprodukter, bland annat spegelskåp, tvättställsskåp och hjälpmedel, som håller för vardagens slitage och användning. Alla våra produkter tillverkas i vår fabrik i Mäntyharju, Finland.

Med dig i vardagen

Våra badrumsmöbler utgör vårt förtags hjärta – ett hjärta av stål. Alla badrumsprodukter av varumärket Polaria som tillverkats av stål har tio års garanti och vi står vid vårt ord.

Materialet som används i dessa miljövänliga produkter är pulverlackerad stål, som är fuktbeständig och helt återvinningsbar och praktisk. Det nanokeramiska korrosionsskyddet hos Polarias produkter förlänger produkternas livslängd ytterligare.

Vårt syfte är att våra tidlösa produkter ska fungera i din vardag i årtionden.

Easy-allaskaappi vedessä

Berättelsen om Polaria

– Det här är likadana plåtskåp som alltid har funnits, får vi höra lite då och då. Under ett halvt sekel har dessa plåtskåp blivit en succéprodukt på vår hemmamarknad. De har utvecklats mer än vad man skulle kunna tro vid första ögonkastet.

Värderingarna, vision och mission

Vi baserar vårt arbete på utveckling, mänsklighet och hållbarhet.

Framtiden i Polaria baserar sig starkt på hållbarhet, mänsklighet och utveckling. Dessa är de viktigaste värderingarna i vår verksamhet.

Timo Karhula, VD
Vänligen acceptera marknadsföring- cookies för att titta på den här videon. Ändra ditt medgivande