Finsk och vattentålig

Polarias finsktillverkade badrumsmöbler är ett utmärkt val för att inreda hela badrummet med. Materialet som använts i dessa miljövänliga produkter är pulverlackerad stål. Materialet är fuktbeständigt, så produkterna är väl lämpade för hyresbostäder och mindre lägenheter där utrymmen måste användas effektivt och exakt. Alla Polarias modeller finns i Prodlib-produktbiblioteket, vilket gör designerns jobb ännu enklare.

 

Kylpyhuone, Laval, Siro, Facil, Loota
Om du planerar att renovera ett större badrum med bastu eller en mindre studentlägenhet, kan du hitta många lämpliga produkter i Polarias sortiment.
Vi har tvättställ och tvättställskåp i fem olika modeller, som alla finns att få i olika bredd och med olika egenskaper för att inreda alla typer av badrum. Tvättstället Laval, badrumsskåpet Siro och Loota-lådan finns i vitt och grått. Spegeln Facil ger en uppfriskande variation till ett ljust badrum.

Planerarens verktyg

Vi har samlat ritningar och simuleringar om våra produkter samt anvisningsmaterial om produkternas montering och skötsel för att underlätta planerarens arbete. I Prodlibs produktbibliotek hittar du som är arkitekt eller konstruktionsplanerare BIM- och CAD-modeller gratis. 

Kolla vad Prodlib har att erbjuda för dig på www.prodlib.com.

ProdLib

Kompakta produkter fyller även det minsta utrymmet så att det inte ser trångt ut. SC-Pool-skåpet och spegelskåpet Lumena med dörr är ett perfekt val för till exempel en studentlägenhet. Tvättstället PYK 400/700 ovanför tvättmaskinen löser problem med smutstvätt.